Navigatie
Rendementsdesk

Rendementsdesk

Gun uzelf de zekerheid van `in control` zijn met de Balanced Scorecard!

Nieuwe product- en dienstontwikkeling, acquisities, voldoen aan gewijzigde wet- en regelgeving, wijzingen in uw organisatiestructuur… het zijn allemaal factoren die kunnen leiden tot inefficiënte werkstromen in uw onderneming. In korte tijd moeten er veel processen worden aangepast om deze veranderingen in uw organisatie op te vangen en vaak gaan deze ook gepaard met hoge kosten. Voor uw gevoel verliest u de stevige grip op de organisatie!

Met de Balanced Scorecard en ons als uw adviseur kunt u de grip op uw organisatie terugkrijgen en zodoende het rendement binnen uw organisatie verbeteren.
Bij u of bij ons op kantoor kunnen we snel en helder in kaart krijgen waar de 'pijn' in uw organisatie zit en hoe deze aan te pakken is middels een uitgewerkt stappenplan.

Wat is een Balanced Scorecard precies?

Een Balanced Scorecard is een weergave van de balans van een goed functionerende organisatie waarin strategie en visie centraal staan. De vier speerpunten om tot deze balans te komen zijn financieel perspectief (winst), afnemersperspectief (klanten), interne processen (werkzaamheden) en groeiperspectief (continuïteit).
Door deze speerpunten te meten en vervolgens te vergelijken met vooraf opgestelde normen proberen we de processen weer helder en beheersbaar te krijgen voor de organisatie.

Interesse?

Wilt u vrijblijvend een gesprek aangaan met een van de specialisten van Van Asselt? Maak dan nu hier een afspraak of bel een van onze vestigingen.