Klantpodium WSB Design | Interieurbouw

Wat doen jullie als onderneming?

WSBDesign.com | Interieurbouw ontwerpt en realiseert inrichtingen voor drie doelgroepen: RetailOffice en Living. Onze slogan hierbij is: “Succesful dutch interior design.” En daar gaan we ook voor. Onze interieurarchitecten, budgetbeheerder, projectleiders en meubelmakers werken aan de wow-factor, beleving en commercieel onderscheidend vermogen voor onze opdrachtgevers.

Ongeveer 50% van onze omzet komt uit Nederland. De overige 50% van de omzet komt uit de rest van Europa. We willen dicht bij onze kerncompetenties blijven in de toekomst.  We investeren ook stevig in goede mensen, innovatie, marketing en een plezierige werkomgeving. In essentie zijn we een familiebedrijf met een stevige financiële basis en we werken met een team van 60 professionals.

Voor meer informatie kun je op www.wsbdesign.com kijken.

Wat maakt jullie werk/onderneming zo leuk en bijzonder?

De combinatie ‘Design & Build’ in één gebouw maakt het bijzonder. We streven ernaar om ons bedrijf een grote inspiratiebron te laten zijn voor ondernemers, werknemers en toeleveranciers.

Wat ook heel gaaf is: we zijn samen met onze klanten echt bezig hun strategie concreet vorm te geven. Via deze link kun je zien hoe we dat doen.

Waarom ben je ondernemer geworden?

Het is ons met de paplepel ingegoten. De oprichter van dit bedrijf, H. Blankenstijn, is onze (schoon-)vader. Hij heeft ons positieve belangstelling bijgebracht voor het ondernemerschap. Design en aandacht voor klanten heeft onze liefde. Toen hij en wij in 2001 de leeftijd hadden om over een overname te praten, stond er een compleet team klaar om WSB een volgende stap te gaan bezorgen.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt?

Wij zijn nu een jaar klant bij Van Asselt. Met de mensen binnen ons vorige accountantskantoor hadden we van oudsher ook een goede band maar we zagen dat onze toekomst meer bij een wat kleinere ondernemende club zou liggen. Een accountantskantoor waar je als ondernemer wordt behandeld. De samenwerking met Job Huisman en Wilco Frens (een perfect op de klant ingesteld team!) heeft ons enorm goed gedaan. Aandacht, creatief brainstormen, meer dan alleen een jaarrekening. Dat OASE-model is echt wel ondernemerstaal. Als het zo blijft, zijn we ook in de toekomst dik tevreden met van Asselt. Petje af voor het verleden en jasje uit voor de toekomst.

 

Deel dit bericht