Wie zijn jullie precies?
Wij zijn Ronald van Steenderen en Mieke Sinkeldam van het bedrijf Lekker uit Driebergen. We zijn gevestigd aan de Traaij 64 in het pand van Ronald zijn ouders; zij hebben hier bijna 40 jaar lang een banketbakkerij gedraaid. We werken samen met een team van 3 parttimers, één werkervaringsplek voor iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt, 3 scholieren op de zaterdag en uiteraard werken we beide fulltime.
Jullie verzorgen op ons kantoor in Driebergen de lunch op dinsdag maar jullie doen nog meer leuke dingen! Kunnen jullie hier wat meer over vertellen?
Culinaire onderneming “Lekker” bestaat uit meerdere onderdelen. De delicatessenwinkel biedt een scala aan binnen-en buitenlandse specialiteiten zoals bijzondere kazen, charcuterie, bonbons, streekproducten en wijnen. De plek voor het vinden van een mooi (relatie)geschenk! Daarnaast verzorgt Lekker als traiteur dagelijks vers gekookte maaltijden om af te halen. Het catering bedrijf is actief op zowel de zakelijke als particuliere markt voor lunches, borrels & diner en we organiseren kookworkshops.
Jullie noemen jezelf dé cateraar van de Utrechtse Heuvelrug. Wat maakt dat de doelgroep jullie moet inschakelen op het moment dat ze op zoek zijn naar een lekkere lunch?
Voor lunches & diners werken we met offertes op maat, volledig afgestemd op de wensen & budget van de klant. Hierbij staat persoonlijk contact centraal, de klant heeft altijd te maken met één van ons beide. We werken met uitsluitend verse ingrediënten en maken alles zelf. Uiteraard houden we ook rekening met diverse dieetwensen zoals glutenvrij, lactosevrij of veganistisch.
Hoe zijn jullie bij Van Asselt terechtgekomen en wat maakt de samenwerking tussen jullie een succes?
Ronald zijn ouders zaten al als klant bij Van Asselt ten tijde van de banketbakkerij. Daar is de basis al gelegd. De korte lijnen spreken ons aan, en het meedenken in creatieve oplossingen.