Klantpodium Finament, Hypotheken en Verzekeringen

Wat doen jullie?

De naam zegt het al, wij houden ons bezig met hypotheken en verzekeringen. Een ontzettend boeiend vak in een steeds weer veranderende omgeving. Ongeveer 11 jaar geleden zijn wij gestart in Zeist. Vanaf het begin hadden we al een nauwe samenwerking met Molenbeek Makelaars. Sinds een aantal jaar zijn we met elkaar gefuseerd en werken we met elkaar in Zeist en Woudenberg aan wat we het leukste vinden: zorgen voor tevreden klanten!

Wat maakt jullie werk zo leuk en bijzonder?

Het mooiste aan ons werk is dat we heel veel mensen spreken die allemaal hun eigen verhaal hebben. Hun eigen dromen, ideeën en wensen. Als ze bij ons komen gaan ze meestal een grote stap zetten in hun leven met grote financiële gevolgen. Het is ontzettend mooi om mensen tijdens dat proces te begeleiden en met elkaar na te denken over de financiële gevolgen van keuzes die gemaakt moeten worden. Hierbij zeggen we altijd dat je het leven niet kunt voorspellen, maar dat je wel bepaalde zaken kunt voorzien. Aan ons de taak om dit voor onze klanten in beeld te brengen. Het vertrouwen dat we van onze klanten krijgen vind ik altijd heel bijzonder.

Wat maakt jullie onderscheidend ten opzichte van andere adviseurs?

Wij onderscheiden ons door een hoger kennisniveau dan wij gemiddeld zien in de branche. Met name als mensen al een aantal keren verhuisd zijn, gescheiden zijn of een ingewikkeld woonverleden hebben, zijn wij in staat om de fiscale regels juist toe te passen zodat klanten optimaal gebruik maken van deze regels. Daarnaast zijn wij erg goed in staat om ondernemers te financieren wat toch echt wel een aparte tak van sport is. Wij merken dat de diepgaande kennis van deze materie niet vanzelfsprekend is in onze branche.

Waarom ben je ondernemer worden?

Eigenlijk is dat niet een vooropgezet plan geweest maar was het meer een logische keuze door de omstandigheden die indertijd zo waren. Bij Molenbeek in Zeist wilden ze graag een hypotheekadviseur hebben. Niet in loondienst, maar iemand die voor zichzelf werkte. Hierdoor ging er een deur open waardoor er voor mij meer mogelijkheden ontstonden. Achteraf is dit een hele mooie keuze geweest. Er zit een stukje vrijheid in, maar het geeft ook verantwoordelijkheden. Die combinatie geeft mij veel voldoening.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt?

De kennis en kunde kunnen wij erg waarderen. Het proactief meedenken en de prettige manier van communiceren zorgen ervoor dat wij Van Asselt echt als een professionele partner zien van ons bedrijf.

Deel dit bericht