Klantpodium CSD

Wat doen jullie precies? 

Het doel van onze organisatie is het verbeteren van de veiligheid van internationale hulpverleners, onderzoekers en medewerkers van overheden die worden uitgezonden naar gevaarlijke gebieden. Wij doen dit door middel van training en advies. Onze HEAT trainingen zijn onze specialisatie. Een HEAT training (Hostile Environment Awareness Training) is een persoonlijke veiligheidstraining waarbij we de deelnemers leren om te gaan met gevaarlijke situaties. Je kunt daarbij denken aan een overval, een beschieting en een ontvoering. De training bestaat grotendeels uit oefeningen en simulaties. Hiervoor zetten we acteurs in waarmee we onveilige situaties in scene zetten. De deelnemers leren dus op praktische wijze zich veilig uit deze situaties te redden.

Met welke partijen werken jullie samen om veilig werken in het buitenland mogelijk te maken? 

We werken veel voor Ministerie van Buitenlandse Zaken, Rode Kruis, Zending Gereformeerde Gemeenten, Woord en Daad, Wageningen Universiteit en Stichting Vluchteling.

In welke landen (en gebieden) zetten jullie je in?

Onze open HEAT trainingen organiseren we regelmatig in Nederland, Kenya, Amerika en Jordanië. Ook organiseren we maatwerk trainingen over de hele wereld, bijvoorbeeld in Libanon en Mali.

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen en wat maakt jullie samenwerking tot een succes? 

Van Asselt en het kantoor van CSD zijn gevestigd op dezelfde locatie in Amersfoort. Al snel kwam het idee naar boven om samen te werken met Van Asselt als accountant. Ze zitten letterlijk om de hoek en hierdoor zijn de lijntjes kort. We werken nu enkele jaren samen en we zijn zeer tevreden over de samenwerking. Ze denken echt met ons mee en hebben onze doelen helder voor ogen.

Deel dit bericht