Prinsjesdagontbijt 2022

Ontbijten met Van Asselt adviseurs & accountants

Het jaarlijkse Van Asselt Prinsjesdagontbijt

Ontwikkelingen rondom Prinsjesdag

Nederland kent een bijzondere ceremonie met verschillende tradities rondom de derde dinsdag van september: Prinsjesdag. Wij hebben daar inmiddels voor relaties onze eigen traditie aan toegevoegd. Het Van Asselt Prinsjesdagontbijt!

Nieuwe wet- en regelgeving brengen de nodige financiële, fiscale en juridische aandachtspunten met zich mee. Waar moet je rekening mee houden? Hoe kun je daar tijdig op voorsorteren? Wij denken graag vindingrijk met je mee. In de vroege ochtend na Prinsjesdag praten wij je graag bij onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Programma
Op woensdag 21 september organiseren we een ontbijtseminar waarin wij je meenemen in de ontwikkelingen voor ondernemers rondom het Belastingplan 2023. Vanaf 7:15 uur ben je van harte welkom bij Villa Vindingrijk, Laan 1914 43 in Amersfoort, waar we om 7:30 uur van start gaan. Na ontvangst kun je genieten van een heerlijk ontbijt en een inspirerende presentatie. Rond 8:30 uur ronden we af, waarna een ieder vrij is om gebruik te maken van de mogelijkheid om andere ondernemers te spreken.

Aanmelden
Benieuwd naar wat de plannen voor het komende jaar voor jou betekenen? Klik op onderstaande link en meld je aan. 

Tot ziens op woensdag 21 september!

Met onze vaste sprekers

John van Erkel

Manager Vaktechniek Fiscaal

Mark Ritsma

Fiscaal adviseur

Rens van Efferink

Fiscaal adviseur