Prinsjesdagontbijt 2021

Ontbijten met Van Asselt adviseurs & accountants

Het jaarlijkse Van Asselt Prinsjesdagontbijt

Ontwikkelingen rondom Prinsjesdag

Nederland kent een bijzondere ceremonie met verschillende tradities rondom de derde dinsdag van september: Prinsjesdag. Wij hebben daar inmiddels voor relaties onze eigen traditie aan toegevoegd. Het Van Asselt Prinsjesdagontbijt!

Nieuwe wet- en regelgeving brengen de nodige financiële, fiscale en juridische aandachtspunten met zich mee. Waar moet je rekening mee houden? Hoe kun je daar tijdig op voorsorteren? Wij denken graag vindingrijk met je mee. In de vroege ochtend na Prinsjesdag praten wij je graag bij onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Programma
Op woensdag 22 september organiseren we een ontbijtseminar waarin wij je meenemen in de ontwikkelingen voor ondernemers rondom het Belastingplan 2022. Vanaf 7:15 uur ben je van harte welkom op Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89 in Driebergen, waar we om 7:30 uur van start gaan. Na ontvangst kun je genieten van een heerlijk ontbijt en een inspirerende presentatie. Rond 8:30 uur ronden we af, waarna een ieder vrij is om gebruik te maken van de mogelijkheid om andere ondernemers te spreken.

Om dit alles volgens de maatregelen te kunnen organiseren vragen wij wel voor binnenkomst om een coronatoegangsbewijs: dit betekent dat je een vaccinatiebewijs, een bewijs dat je hersteld bent van corona of een negatieve testuitslag kan laten zien.

Aanmelden
Benieuwd naar wat de plannen voor het komende jaar voor jou betekenen? Klik op onderstaande link en meld je aan. Wij zijn blij dat we jullie op deze manier weer kunnen ontmoeten!

Tot ziens op woensdag 22 september!

Met onze vaste sprekers

John van Erkel

Manager Vaktechniek Fiscaal

Mark Ritsma

Fiscaal adviseur