Navigatie

Werken bij

Laten we ons aan je voorstellen. Wij zijn Van Asselt adviseurs & accountants, een groeiend advieskantoor dat zich laat omschrijven als vakkundig, informeel en betrokken.

Met circa 65 betrokken medewerkers proberen we de lijnen kort te houden. Wij houden elkaar vindingrijk, deskundig, betrouwbaar en snel middels duidelijke communicatie. Doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig en ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Wij weten onze medewerkers te binden en te boeien doordat we een goede werksfeer stimuleren en uitdagingen bieden aan onze medewerkers. Kortom, Van Asselt maakt medewerkers vindingrijk en ondernemend. 

Ontdek het werken bij een SRA-kantoor: Van Asselt. Onderstaand een inkijk en impressie van ons kantoor:

Door (blijvende) groei van onze MKB portefeuille hebben wij verschillende vacatures open staan en zijn doorlopend op zoek naar getalenteerde medewerkers. Spreekt één van de vacatures je aan of herken je jezelf in onze manier van werken? Dan zien we je sollicitatie tegemoet.

Een open sollicitatie versturen kan door je CV en motivatie te versturen naar: sollicitatie@asselt.nl.

Wil je meer informatie over Van Asselt? Bel 0343-516741 en vraag naar Sieger van Looijengoed of Anne-Louise van Beijnum (HR-adviseurs via onze partner SZamen).